Mmmm… pandekager til morgenmad. For at det ikke skal være løgn, så tror jeg faktisk at opskriften er en jeg har fundet i et gammelt Anders And blad for mange år siden.
De er gode for sig selv, men går faktisk også perfekt til en gang bacon, pølser og scrambled eggs, men lad nu være med at lave dem hver dag 😉
– 2 dl Hvedemel
– 2 tsk Bagepulver
– 1 tsk Salt
– 1 stk Æg
– 2½ dl Mælk
– 1 spsk Olie
og til at putte på toppen:
– Smør & Sirup
Rør alle ingredienserne (bortset fra smør og sirup) sammen i en skål. Bag dem på panden som mange små, tykke pandekager (10-20 cm i diameter). Spises i en stabel med en klat smør imellem og sirup på toppen.
Pandekagerne kan i øvrigt sagtens fryses. (Put dem i poser med f.eks. 10 i hver, de er ikke så nemme at skille ad, når de er frosne). Når du så skal have dem skal de bare en tur i mikroovnen til de er varme.