Den her er rigtig god som forret. Den er lækker cremet og med masser af smag. Jeg fandt den vist på en hjemmeside med fedtfattige opskrifter, men efter jeg har tvistet den, tror jeg ikke den er så fedtfattig længere – men hvad. Man lever kun en gang og denne kyllingesuppe er bestemt værd at leve for.

Der skal naturligvis kylling i – men det er faktisk lidt ligemeget hvordan det bliver tilberedt. Jeg har prøvet med kyllingefilet’er stegt i ovnen, kogt i bouillon og endda en enkelt gang lavet den ud rester fra en lørdagskylling. Det bliver godt næsten uanset hvad.

Til 4 personer skal du bruge:

– 400 g Philadelphia
– 4 dl Mælk
– 2 pk hønsebouillon terninger
– 1 L kogende vand
– 1 tsk paprika
– 1/8 tsk peber
– 1/8 revet muskatnød
– 300 g Kylling (tilberedt, skåret i små tern)

Opløs bouillonterninger i det kogende vand.

Hæld Philadelphia og mælk i en gryde og varm det lidt under omrøring, til philadelphia’en er smeltet. Tilsæt alle ingredienser undtagen kyllingekødet (men inkl. bouillonen). Lad det komme i kog for svag varme under omrøring. Tilsæt kyllingekød og lad retten koge op.

Serveres med flutes.

God appetit
/Torben